De VVV winkel aan stadsplein de Brink, is dé plek om je te laten inspireren en informeren over wat er te zien, te doen en te beleven is in Deventer!

Elke VVV winkel ademt de lokale sfeer van de plaats waarin deze zich bevindt, van dorp tot stad, van de streek tot de regio. Zo heeft elke VVV winkel een eigen karakter en dat maakt hem uniek. De medewerkers van de VVV winkel vertellen je maar al te graag over de plaats waar de winkel gevestigd is. 

Zo word je bij de VVV winkel in Deventer gastvrij ontvangen door onze medewerkers en helpen ze je bij de zoektocht naar fijne en ontspannen overnachtigsopties, heerlijke eet- en drinkadresjes, verrassende dagjes uit met de auto of een wandel-, of fietsroutes, de oudste bezienswaardigheden en de gezelligste attractries,  Je kan er dus terecht voor allerlei vragen; over natuur tot cultuur en van historie tot hedendaags.

Ga je liever winkelen? Ook dat is mogelijk, Deventer heeft leuke shop-straatjes. De medewerkers van de VVV Deventer zijn lokaal geworteld en zijn daarom bekend met de leukste ‘geheime’ plekjes van de stad, die vaak niet eens op het internet te vinden zijn!