...InDeventer! valt heel wat te ontdekken en te beleven. En wat is er nu leuker dan dat samen met vrienden, familie of collega‚Äôs te doen?

VVV Groepsarrangementen weet feilloos de weg in de pittoreske binnenstad van Deventer en het groene buitengebied. Voor ieder wat wils, want het aanbod van onze partners is zeer divers. We voorzien niet alleen in de behoefte van toeristen, maar ook bewoners, bedrijven en studenten maken gebruik van onze expertise. Met veel plezier organiseren we diverse stadswandelingen in Deventer. Dankzij de brede kennis van onze gidsen kunnen we rondleidingen inhoudelijk passend maken. Ook internationaal bezoek vertellen we graag in het Duits of Engels over de rijke historie van onze -meer dan 1250 jaar oude- Hanzestad. 

Door de jarenlange ervaring van het team Groepsarrangementen ben je verzekerd van een onvergetelijke, maar vooral onbezorgde dag ...inDeventer!   

Wil je meer weten over groepsuitjes of er eentje reserveren? Neem dan contact op met de afdeling VVV Groepsarrangementen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0570 - 71 01 20 #2