In 2019 is een nieuwe stadsplattegrond ontwikkeld. Deze plattegrond kan voor vele doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld in foldermateriaal, stadswandelingen, voor evenementen en als bezoekersplattegrond.

De Stichting Deventer Marketing heeft de rechten afgekocht van de plattegrond en kan op deze wijze vrij beschikken over de plattegrond. Bovendien kan Deventer Marketing de plattegrond ter beschikking stellen aan derden. Afhankelijk van het doel waarvoor de plattegrond door derden gebruikt zal worden zal de plattegrond al dan niet gratis ter beschikking worden gesteld (commercieel gebruik alleen in overleg en tegen een vergoeding). Voor vragen hierover, neem contact op met Annelies, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0570 - 64 99 59

In 2020 ontwikkelt Deventer Marketing een afscheurplattegrond om het de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk maken om de weg in Deventer te vinden. De plattegrond wordt verspreid via de VVV, de Centrumgarage, B&B’s, hotels en andere overnachtingslocaties in de regio. Er is veel behoefte om bezoekers op een eenvoudige wijze de weg te wijzen en tips of activiteiten mee te geven voor hun verblijf in de stad. Op deze wijze voorzien wij in deze behoefte.