Perspublicatie Hier zijn de Van Rossems 2022

Deventer is op TV! In het programma ‘Hier zijn de Van Rossems’ is de familie van Rossem op bezoek in Deventer. Maarten, Vincent en Sis gaan op stap in steden in Nederland en laten plekken zien die anderen nog niet zo goed kennen. Dat doen ze zoals wij ze kennen, zonder opsmuk en met gevoel voor humor.

Voor de aflevering in Deventer hebben wij het productieteam van Hier zijn de Van Rossems mogen voorzien van informatie over onze mooie stad. Wij hebben onder andere passende thema’s en wetenswaardigheden voor de verhalen over de stad aangeleverd en locaties voor de opnamen aangedragen. Uiteraard heeft de familie zelf de meest bijzondere onderwerpen verder uitgediept. Het was voor marketeer Annelies Jasper interessant om in het proces van de productie en de opnamen mee te maken, zeker met deze interessante familie.

Wij vinden het bewonderenswaardig dat de familie de uitzendingen wil laten plaatsvinden ondanks het plotselinge overlijden van Mary ‘Sis’ van Rossem. Het programma is mede door haar unieke bijdrage een groot succes geworden. Wij wensen de familie veel sterkte met dit verlies.

Het programma is te zien vanaf 14 mei ’22 op NPO2 om 20:40 uur. Wij kijken uit naar het eindresultaat en gaan zeker kijken!