Deventer is een aantrekkelijke plek om te wonen, werken, te studeren en leuke dingen te doen in je vrije tijd. Veel professionals en pensionado's weten dit, maar nog niet genoeg jongeren en young professionals. Help jij ons bij deze missie?

We willen gezamelijk inzichtelijk maken wat jongeren belangrijk vinden. Zodat zij erachter komen dat Deventer een super toffe plek is om te studeren en je carrière te starten!

Word een jongerenambassadeur van Deventer en help  ons om jongeren en young professionals beter te bereiken. Welke informatie willen zij graag lezen over Deventer? Willen ze weten wanneer Snelle optreedt, waar je een kamer vindt als student, op welke plekken je koffie met korting kunt halen of juist welke bedrijven toffe stages of banen aanbieden? En via welke kanalen bereiken we hen het best? Met deze vragen ga jij aan de slag, door (online) onderzoek en door in gesprek te gaan met lokale jongeren. Want aan wie kun je beter vragen wat ze willen, dan aan 'the young people themselves'?

Lijkt jou dit wel wat? Meld je dan nu aan als jongerenambassadeur of stuur een appje naar 06 1853 0825.